WIE ZIJN WIJ

DSC_5121.jpg

Danny Jacquemyns

 

Ik ben Danny Jacquemyns, 35 jaar en vader van 3 zonen. 

Zowel op professioneel vlak als in mijn vrije tijd ben ik vaak met sport bezig. Ik werk als leerkracht lichamelijke opvoeding in het basisonderwijs. Ook geef ik techniektraining in de voetbalschool Move2Improve en KFC Wambeek - Ternat. Tijdens de schoolvakanties ben ik actief in het begeleiden van jongeren op sportstages.

Daarnaast ben ik zelf nog een erg actieve sporter. 

Het doel van deze stage is om jonge spelers te laten proeven van padel en zich te kunnen uitleven in andere uitdagende (sport) activiteiten. Dit alles binnen een professioneel kader.

Erwin Espenhout

Ik ben Erwin Espenhout , 48 jaar jong , getrouwd en vader van 2 jongvolwasssen. In het dagelijkse leven ben ik actief bij DHL Express als Service Center Manager te Charleroi, waar ik reeds 23 jaar werk.

Sinds mijn 5de levensjaar staat “de racket” centraal in mijn leven. Ik ben meer dan 40 jaar actief geweest in de tennissport zowel als trainer en als speler. Vorig jaar ben ik gebeten door het padel-virus, waardoor ik mijn nieuwe passie heb gevonden. Ik sta aan de basis van de Padel op onze club 'TPCR' waar ik eveneens Padelverantwoordelijke ben in het bestuur.

Afgelopen jaar heb ik dan ook mijn trainersdiploma gehaald om de passie te kunnen doorgeven aan jongeren zoals jullie. 

Schermafbeelding 2019-04-01 om 20.50.19.

     VZW DARWIN  

 

Uit onze samenwerking is de VZW DARWIN ontstaan. Alle activiteiten die we organiseren zoals stages, lessen, sportdagen, ... vallen onder de VZW. Het geeft ons bepaalde rechten maar ook plichten mee. 

 

De afkorting vzw staat voor ‘vereniging zonder winstoogmerk’. Hierin zijn twee dingen belangrijk. Ze verenigt een aantal mensen  met een gemeenschappelijk doel. De leden van de vereniging kiezen zelf wat dit doel is. Ten tweede heeft de vereniging niet tot doel winst te maken. Ze mag wel winst maken, maar die winst moet terugvloeien naar de vereniging en naar het realiseren van haar doel.